HMO zorgt - samen met gemeenten en ondernemers - voor een gebiedsgerichte aanpak van topwerklocaties, zodat de waarde blijft behouden en/of kan groeien (gericht investeren).

Oosterenk in Zwolle - Health Innovation Park (HIP)

Dankzij de toename van innovaties presteert de Regio Zwolle economisch en maatschappelijk goed.

Het Health Innovation Park (HIP) aan de Dokter Stolteweg in Zwolle doet volop mee aan deze ontwikkelingen.

Truckmotive & Education Cluster (TEC) in Zwolle

Binnenkort meer informatie.

Polymer Science Park (PSP) in Zwolle

Het Polymer Science Park is de industriële broedplaats voor de kunststoftechnologie.

Het loket voor ondernemers met technisch inhoudelijke vragen op het gebied van industrieel toegepaste kunststoftechnologie, meer specifiek thermoplasten, thermoharders, rubbers en coatings.

Innovatiecampus Kennispark in Enschede

De verbinding met Universiteit Twente maakt het Innovatiecampus Kennispark één van de toplocaties in Nederland voor de vestiging van technische bedrijven.

Provincie en HMO zoeken aangrijpingspunten om het gebied duurzaam te versterken en de fysieke vraagstukken in het gebied langs goede economische ontwikkelingsroutes aan te pakken.

High Tech Systems Park (HTSP) in Hengelo

Thales heeft door nieuwbouw haar bedrijfsactiviteiten op een kleiner oppervlakte gecentreerd, waardoor circa 20 hectare vrije ruimte ontstond.

Thales ontwikkelt dit gebied tot het High Tech Systems Park: een hoogwaardig bedrijventerrein dat gericht is op fabrikanten van complexe systemen of delen daarvan.

Assendorperstraat 29 | 8012 DE Zwolle | 038-7200300 | info@hmo.nl | www.hmo.nl | Disclaimer | Privacy